12.26.2005

Christmas

"Some days you gotta dance!"

Well, Christmas has come and gone... it's funny, I read the comics the other day and found one of the jokes to be funny and interesting... "It's funny how Christmas is so close, and then all of a sudden it is a year away."

A few unexpected events happened this Christmas, however, life is full of unexpected events...

There really is not a whole lot to write. I am somewhat at a loss for words, but I wanted to post something.

This weekend I am going skiing which I have been looking forward to since before most people started their Christmas shopping. One of my favorite places to ski in the East is Sunday River and I am so excited to hit the slopes. The feeling of skiing ALL day, and then collapsing on the couch watching a funny movie until you fall asleep is awesome! I LOVE the feeling of skiing off the lift at the top of the mountain only to race down to the bottom and do it again, and again, and again, and again until the mountain closes.

Hopefully everyone reading this blog has had a relaxxing and fun Christmas weekend. Merry Christmas and Happy New Year 2006!!!

Julen har redan gått... igår läste jag "the comics" och en "joke" tyckte jag var särskilt roligt och intressant. "Det är roligt hur julen är så nära, och sedan det är ett helt år iväg."

Några oväntad händelse hände under julen i år, men livet är fullt upp med oväntad händelse... Det var en minne som jag aldrig glömmer och tänkte på i år, julen 2003 i Sverige - ett särskilt par pyjamas given till mig av mormor och morfar, och jakt att hitta ett par ny pyjamas för den given till mig hade ett stort hål i (min mormor var ledsen om detta) :)
Några grejor glömmor man aldrig!
Jag har inte mycket att skriva. Det finns brist på ordorna, men jag ville skriva någonting, för att jag har inte skrivat under en hel månad.

I helgen ska jag åka skidor och det har jag sett fram emot sen innan de fleste människor började deras julshopping. En av mina favorit ställen att åka skidor på Östkusten är Sunday River och vi ska dit. Oj va kul det blir! Det är härligt att "bara åk" nedför backen. Det känsla att åka (skidor eller bräda) hela dagen och sedan falla ihop på soffan framför en rolig film tills man nästan somnar = HÄRLIGT!! Jag älskar det känsla när man når toppen av berget med skidliften bara för att åka hårt till botten och göra det om och om och om och om igen tills backen stängar.

Hoppas att alla som läsa bloggen hade en roligt och avslappning julhelg. God Jul och Gott Nytt År 2006!!! :)

1 comment:

Magda said...

Riktigt bra inlägg! Jag läste den engelska versionen. Hittade så mycket fint och vist i den trots att den kanske inte är skriven från den ljusaste sidan av livet.. Du är ett guldkorn Sara MacDonald, fortsätt skriva!!